Musikundervisning på plats igen!

Från och med den 25 januari kan vi återgå till vanlig enskild undervisning på plats, både i musikskolans lokaler och ute på grundskolorna. Det gäller elever födda 2005 eller senare.

Gymnasieelever erbjuds distansundervisning på musikskolan tills gymnasieskolan öppnar igen. Vi kommer inte att starta våra orkestrar eller ha gruppundervisning ännu men hoppas att vi snart ska kunna komma igång även med detta.

Viktiga restriktioner

Vi är såklart väldigt glada att få starta enskild undervisning igen, men vissa restriktioner kommer bli absolut nödvändiga att följa.

• Vårdnadshavare ska lämna och hämta elever utanför musikskolans ytterdörr. Om eleverna känner sig osäkra av något skäl kan man kontakta respektive musiklärare så kan de möta upp eleven i mån av tid.
  • Enbart de elever som ska undervisas är välkomna in i musikskolans lokaler (det vill säga inga medföljande kompisar).

Vi följer händelseutvecklingen noga och hoppas att kunna komma igång med all vår verksamhet så snart som möjligt!