Musikläger 12‑14 augusti!

Musikskolan rivstartar höstterminen med ett musikläger på Ädelfors folkhögskola i Holsby! Temat är ”spela tillsammans” och vänder sig till elever på musikskolan från åk 4 och uppåt. Både du som spelar ett instrument och du som sjunger är välkommen med!

Vi spelar våra instrument/sjunger och gör en massa andra roliga saker på lägret! Sambaorkester, minigolf och tipspromenader är bara en del av det vi hittar på.

Lägret pågår dagtid från torsdag 12 till lördag 14 augusti. Lördagen avslutas med en konsert där vi spelar för och tillsammans med varandra, och så delar vi ut Lionsstipendiet. Även Njudungsorkestern är med.

Vi skickar inbjudan tillsammans med tider, schema och övrig information via e-post och sms till berörda elever. Håll utkik!

/Rektor och personal på Vetlanda Musikskola