Närbild på valthorn

• Musikläger 12‑14 augusti!
    Musikskolan rivstartar höstterminen med ett musikläger på Ädelfors folkhögskola i Holsby! Temat är ”spela tillsammans” och vänder sig till elever på musikskolan från åk 4 och uppåt. Både du som spelar ett instrument och du som sjunger är välkommen med!
  • Kulturskolans dag 17 maj - vi är med!
    I år är första året som kulturskolans dag arrangeras i Sverige. Musikskolan i Vetlanda är med i det gemensamma musikcollaget ”Viva la vida” som har samlat över 1 200 elever. Tillsammans formar vi en enorm nationell orkester!
  • Musikskolan bjuder på digital vårkonsert
    Ett helt gäng elever från Vetlanda musikskola har under två intensiva dagar varit huvudrollsinnehavare i en förinspelad och filmad vårkonsert. Nu har det blivit dags för premiär.
  • Musikundervisning på plats igen!
    Från och med den 25 januari kan vi återgå till vanlig enskild undervisning på plats, både i musikskolans lokaler och ute på grundskolorna. Det gäller elever födda 2005 eller senare.
  • Elias Jakobsson Vi är taggade på vårterminen – är du?
    Under två dagar har musikskolans lärare fått en massa tips och inspiration för att kunna ge eleverna bästa möjliga digitala undervisning den närmaste tiden. Dessutom planerar man för att kunna träffa eleverna igen.

Lina Svahn
Skoladministratör